Nyårsafton

Sista dagen på 2017. Känns konstigt, har ingen känsla alls som säger att det är nyår idag, men blir kanske så när man är iväg, vem vet.

Vaknade upp med havet utanför fönstret, låg och myste med pojkarna, tills att de insåg att det sprang katter utanför, då va inte jag lika rolig längre, haha. Nu är alla mina underställ i tvätten så testade att sova i linne och trosor, det va inga problem, va nästan för varm, haha. Upp och rista allt i sängen och bädda, tog bort två filtar så ska se hur det blir nu på natten, käkade frukost och sen packade vi ihop och körde vidare.

Körde upp en liten bit ovanför Torrevieja och hittade en ställplats/mini camping som vi ställde oss på efter vi handlat. Städa lite i bilen från all grus och sand som har blåst in, så skönt. En härlig dusch, sätta apparater på laddning och sen tog jag och pojkarna en lång promenad, får passa på innan kvällen så de förhoppningsvis är lite trötta, för vi vet inte hur det blir här med hur mycket det smäller. Pratat lite med pappa och farmor nu innan detta året tar slut. Tvättmaskin finns på stället så passar på att tvätta nu när man har chansen.

Efter lite små fix blev det middag. Blev kyckling idag med för tänkte i fall pojkarna skulle bli lite oroliga runt 12 så har vi kyckling vi kan fokusera på istället. Sen tog jag och Marika hundarna för en liten kvälls runda så de har fått gjort alla sina behov och är redo för kvällen här. Pojkarna fick vars ett märgben ikväll, något gott får man ha när det är nyår.
Blev att hoppa in i bilen för det började bli lite små kallt att sitta ute. Jag och pojkarna har gosat ner oss i sängen med lite ljus och en ljusslinga som är tända. Får se om jag håller mig vaken till tolvslaget, annars vaknar jag kanske sen om de smäller mycket här runt om. Det smäller något litet här då och då, än så länge tuggar pojkarna på ben och sover gott. 
Vi står utanför städerna och tanken med det är för hundarnas skull, att försöka undvika allt för mycket smällande, dock är det svårt att veta här hur det fungerar. 

För ett år sen hade jag inte en tanke på att jag idag skulle befinna mig i Spanien med mina två älskade pojkar. 2017 har varit ett bra år och det ska bli spännande att se vart 2018 tar mig. Hoppas ni alla får ett underbart slut och en härlig start på det nya året! Ser härligt ut på alla bilder på Instagram och Facebook, när jag ser alla dem, då saknar man ändå lite att fira hemma med vännerna! Kram från oss 

Zenia Boulevard

Det märktes att jag hade pluggat hela dagen och att det blev sent innan jag somnade igår, drömde nästan om plugget och trött va jag när jag vakna.

Ut på en morgon promenad med pojkarna och sen fixa jag till mig och packade iordning i bilen, för sen fortsatte vi köra neråt. Körde genom en mysig by, Arenals del sol hette den, nästan en helt nybyggd by kändes det som och verkade vara en härlig strand nedanför. Det ända va att den kändes väldigt tom och ödslig, där va lite folk ute men inte mycket.

Kom en liten bit och där hittade vi en härlig parkering vid havet som var populär, där stor många husbilar. Vi fortsatte och det fanns en del grusplättar, så vi stannade till vid en. Havet på ena sidan och ett stort berg på andra sidan. Där gjorde jag det sista plugget och skickade in. Blev mat och slapp i solen, 20 grader här det varit idag, så linne och shorts åkte fram. Vi packade ihop oss och fortsatte köra en bit på den mindre vägen längs havet. Sen vek vi in mot den lite större vägen och körde förbi Torrevieja.
(Saltsjöar runt Torrevieja). 

Lite söder om så ligger La Zenia och där finns ett shoppingcenter som heter Zenia Boulevard. Där strosade vi runt en stund med hundarna. Sen körde vi och handlade, därefter körde vi till Torrevieja och stannade till på en grusparkering och käkade. Jag och pojkarna delade på en kyckling, det va riktigt gott tyckte speciellt dem!
Helt slut är jag. Tar väl på krafterna att vara ute hela dagen och plugga en hel del. Nu har vi hittat en grusparkering, här va många som stod med sina husbilar, knappt vi fick plats, haha. Det smäller redan här något litet i mellan åt, kanske förberedelser inför imorgon. Nu ska jag äntligen sova, natti natti, snark...

Soluppgång

De senaste nätterna har jag ändå tyckt har varit sköna, har inte frusit. Men natten till idag, den va till och med varm, fick av med översta filten och flytta på mina två täcken så benen fick lite luft, haha. Så skönt att det går på detta hållet.

Vakna klockan 8 och märkte att solens strålar tittade fram bakom horisonten, så upp och klä sig och ut på en morgon promenad med pojkarna och få se solen komma fram. Redan då va det hyfsat varmt så blev en skön tur.
När vi kom tillbaka riste jag täckena och filtarna och bäddade, fixade till mig och käkade frukost. Sen har dagen mest bestått av plugg. Blev en paus med te och sen fortsatt plugg. Har blåst ganska bra mitt på dagen här. När provet va inne så blev det paus och jag, Marika och hundarna tog en promenad och njöt av vädret. Därefter flyttade vi oss över vägen så vi kunde starta igång elagrigatet, det låter ganska mycket, så slipper grannarna höra det. Där fixade vi även lite mat och pulade lite. 
Körde en liten runda så bilarna fick röra på sig så vi inte bara startar den och sen kör över vägen för att stanna den igen på samma plats som innan. När vi kom tillbaka så backade vi bak på samma ställe som innan och jag såg på temperaturmätaren att det va 18 grader!!! Det ni kan jag säga kändes otroligt gött! När jag tänkte efter så slog det mig att jag bara stått i uppkavlade jeans och en tunnare kofta vid 18.30 och va inte så farligt kallt, det förklarar saken. Även att vinden inte är så kall, nästan jummen. 

Passade även på att dra igång lite värme i bilen nu innan vi stannade, men Sammy tyckte nog var för varmt för han la sig på golvet vid dörren ett tag.
Ljus tända, lite att äta och därefter mer plugg med te medans pojkarna sover gott. Nu är jag helt slut... får ta det sista imorgon så man kan njuta av att det är nyår sen. Natti natti.