Den första veckan hemma

Den senaste veckan har bestått av att fixa iordning bilen så den blev en nio sitsig bil igen, slängt saker på tippen, hämtat bord och stolar som jag fått, gått promenader med vänner, fikat, träffat mitt gamla jobb som jag även kommer börja arbeta hos igen och det känns kanon! Trivdes väldigt bra med chefer, kollegor och kunder. 
Tvätta, middag med vänner, vin kväll med en vän i det härliga vädret, lämnat min gamla bil och hämtat min nya. Så nöjd och glad jag är över min nya lilla pärla! 
Sen har det även blivit frukost med familjen och hjälpt pappa med tältet som han har på sin uteplats, jag har jobbat ett pass, ätit glass med vänner i Helsingborg, lunchat och promenerat en hel del med vänner. Ja även har det blivit en hel del plugg så klart. 
Har varit fullt upp, men det känns roligt att vara hemma igen och livet känns bra, jag mår bra, känner mig harmonisk utan all stress som man har haft förr. Det rullar på bra, både bytat bil och fixat jobb. Nu är det bara lähenhet kvar och det kommer så småningom, är ju ingen stress för har tak över huvudet och blir bortskämd, haha. 

Grillkväll med vänner

(Lördag)
Vaknade och vi alla tre hade sovit väldigt gott. Upp och hoppa, ut med hundarna en liten runda och sen fixade jag till mig. Därefter blev det frukost och efter melodikrysset (som min familj lyssnar på varje lördag) så åkte jag och möte pappa på Börjessons.
(Vi är redo för frukost). 
Pappa och hans vän och gamla arbetskollega som jobbar på Börjessons, de stod och käkade korv, för det bjöd dem på idag när de hade extra öppet. Sen blev det att vi gick och kikade på min bil och fick den även värderad av en kollega till honom som är inriktad på just arbetsbilar m.m. 

Sen kollade vi runt och räknade på lite olika alternativ som fanns och jag fick provköra två bilar som de hade inne. I nästan tre och en halvtimme var vi där, haha, men då pratade pappa och han en hel del gamla minnen och massor av annat. Slutade med att jag köpte en annan bil och de tar min nuvarande bil i inbyte, haha det trodde jag ju inte precis när jag åkte dit. Men det känns super bra och ska åka och byta bil på fredag.
Varför jag bytar bil är för att nu när jag är hemma, då är den stora bilen väldigt stor och så stor bil behöver jag inte. Sen även att den är dyr att äga plus att parkera i stan är inte det lättaste alltid. Känner att jag och pojkarna behöver inte så stor bil precis. Trodde dock inte att det skulle gå så här fort, men det känns lika bra att börja fixa till och få ordning på mitt liv här hemma nu lite smått. 

Därefter körde jag med pappa till Mio där vi hämta pappas nya trädgårdsmöbler och tur var att jag hade kommit hem och har den stora bilen, för pappa hade aldrig fått in något av det i hans bil kändes det nästan som, men allt fick plats i min. Körde hem det till pappa och sen körde han med mig in till farmor så vi fick in hyllan till farmor som har stått i bilen.

Körde direkt till skogen med hundarna och gick långrunda och sen hem och fixa till sig snabbt och klippa och fila pojkarnas klor. Körde sen och hämtade en vän och sen körde vi till en kompis där vi blev flera stycken. Super roligt att se alla igen! De bjöd på grillat och till efterrätt blev det blåbärspaj, allt var super gott och det blev en härlig kväll med lite spel.
Åkte inte hem förrän halv ett och när vi kom hem, då somna vi gott. 

Mysdag med efterlängtad vän

(Fredag) 
Vaknade och hade sovit riktigt bra, även pojkarna hade sovit gott, en lugn och skön natt och Sammy har inte skällt än gång, men det är nog för här är inte så många ljud runt oss.

Upp och hoppa, fixa till mig och sen tog jag pojkarna och gick ner längs ån och promenerade bort. Upp till espresso house och möte upp efterlängtade Olivia och Nova som har blivt så stor. Blev en mysig och lugn frukost ihop.
Vi promenerade lite i stan, sen mötes vi upp nere vid råbocka för en lång promenad i skogen. Så skönt väder! Solen lös och var femton grader när jag parkerade. Vi gick bort till Sibirien och vände, så var nog ute i en timme. Därefter följde vi med Olivia och Nova hem till dem där det blev ägg smörgås, te och mycket mer, väldigt enkelt och simpelt men det är oftast bäst och något som vi har gjort mycket förr. 
Vi myste lite hemma hos dem innan vi åkte tillbaka till farmor och såg i bilen att temperaturen visade tjugo grader och det var väldigt varmt och skönt ute. Fast det har blåst en hel del, så har inte vinden varit så kall. 

Vi slappade lite hos farmor och sedan körde vi ut till pappa där vi satt ute en stund och sen käkade vi middag. Blev en mysig och lugn kväll och sen körde vi hem till farmor igen, trötta och nöjda efter denna dagen. Nu sover pojkarna gott och jag lär somna snabbt jag med.

Känns bra och skönt att vara hemma igen!