Härlig syn

När man vaknar till den här synen, haha, älskade pojkar. Rumporna sticker ut.
Dem ligger och myser under täcket och pysslar om varandra och små busar, dock otroligt försiktigt för de tror fortfarande jag sover. När de sen hör att jag tar ett kort och att jag är vaken, då far huvudena fram och så glada över att jag är vaken. Det finns inget bättre sätt att vakna upp till än detta. 

Upp och ut så de fick kissat och under tiden de går runt och sedan springer och busar, då passar jag på att bädda och fixa till mig lite. Sen gick vi en promenad och bort så jag fick handla ett bröd och smör i den lilla affären som ligger precis i början av staden och det ligger helt perfekt och det är så litet så jag kan snabbt springa in medans pojkarna väntar i dörren. Promenad tillbaka och sen medans jag kokar upp vatten till teet så springer pojkarna runt och busar med de andra två hundarna här.
Det är lite mer än en månad sen vi stod här och jag kan blicka tillbaka och se att pojkarna har gjort otroligt stor utveckling som är så roligt att se. Att de till exempel kan vara lösa här runt bilen utan att springa iväg allt för långt, de har fattat grejen med att här står vi nu och då blir vi här. Dock så står vi på ett kanon ställe som är ganska stort och här är inte så mycket bilar och liv, så då är det lättare att ha dem lösa. Är det ett litet ställe, trångt och mycket bilar eller människor och liv och rörelse, då har jag alltid de i lina så jag vet vart de befinner sig. 

Jag satt i dörröppningen och åt frukost och tittade på när de visade omkring. Plötsligt började det regna så var bara in med de få grejerna jag hade ute och först kom Trix springandes och kort därefter kom Sammy och han såg så rolig ut, nästan kisade för de gillar ju inte när det regnar och nu är vi ju inte vana vid det heller. Efter en liten stund inne i bilen sov pojkarna gott och det tog inte speciellt lång tid innan det slutade regna och solen kom fram, så öppnade upp dörren igen och det var riktigt varmt och skönt i solen.

Jag, Norrman och pojkarna gick in till stan för Norrman behövde Wifi, så vi stannade till på ett café där vi tog vars en öl och fick lite tapas till som oliver, ost och "kex". När vi gick i staden tog jag lite andra vägar så han fick se mer av Nerja. Han gick in och handlade i en av mataffärerna och jag gick till djuraffären för behövde köpa bajspåsar. Köpte på mig en del i Sverige innan resan så det har varit skönt att slippa tänka på det i början. Något som jag insåg var att det är billigare att köpa bajspåsar i Sverige än i Spanien och det är nog det enda som jag hitintills har hittat som har varit dyrare i Spanien.

Vi gick tillbaka till bilarna och jag gick och öppnade upp bilen och satt mig och fixade till mitt personliga brev och la till en sak på mitt CV, sedan började jag leta lite jobb. Det är ju så att mina studier slutar den 1 juni och jag måste få in pengar så ett jobb är ju ett måste. Fick tips om en app som har sommarjobb som man kan söka i hela Sverige, så gick in och kollade igenom och skickade iväg några ansökningar. Ska fortsätta imorgon, där är en del att kolla igenom.

Sen gick jag in till Norrman då han hade bjudit in till middag och så gott det var. Därefter kollade vi en film och han fixade te och tog fram några kakor, man går i alla fall inte därifrån hungrig och allt är så gott som han fixar. Han bjuder alltid på något och jag försöker att bidra och bjuda tillbaka men det vill han ej och knappt de andra ville heller inte det när man stod med dem, blir bortskämd med massor av god mat och dryck på denna resan.

En härlig dag och kväll blev det igen och pojkarna fick lite rester som blev över från middagen, så lyxigt, så de var väldigt glada. Nu sover de gott och jag kommer själv somna gott här nu, natti natti. 

Blir bortskämd

(Måndag)
Vaknade till strålande sol, blå himmel och helt vindstilla, så upp och tog pojkarna för en morgon promenad så de fick springa av sig på gräset och på stranden. Tillbaka blev det frukost i lugn och ro, därefter blev det plugg och gjorde klart allt som ska in på onsdag egentligen, men skickade in det redan idag så det var skönt.

Vid halv tolv blev det väldigt varmt så blev bikini på under tiden jag pluggade. När jag var klar med plugget blev det lite molnigt så på med shorts och linne och skulle starta igång lite lunch. Då kom Norrman körandes och tutade. Han ska stå här i två/tre dagar och sen ska han fortsätta köra uppåt sakta, han ska vara tillbaka hemma i England i slutet på Mars. Roligt att se honom igen.

Fixade lunch och käkade och sedan fixade jag till mig lite och tog på mig en kläning. Jag och Norrman gick med hundarna in till Nerja och jag visade honom runt. Han hade inte varit inne i Nerja innan så gav han en rundtur. På vägen in såg vi hur folk solade och där fanns de som badade med... brrrr. Inne i byn stannade vi för en öl på ett ställe och det har varit ett riktigt härligt väder. Ute på balkongen stod en kille och spelade helt underbar musik, blev att vi köpte hans två skivor, en från där han har gjort om låtar tills hans och en som han själv har gjort låtarna på. På vägen tillbaka slog vädret om och blev lite svalare, moln drog in och solen försvann nästan bakom och vind drog också in. 
Tillbaka i bilarna där jag bytade om till mys kläder, skönare nu när det blev lite kallare. Senare gick jag in till Norrman då han hade bjudit in om jag ville kolla en film. Känns otroligt lyxigt att komma från min lilla bil in till hans och får sätts sig i en enorm förtölj med fårskinn, nästan som ett hotell, haha. Han bjöd på "lite" snacks och "lite" vin. Började regna på kvällen men det gjorde inte så mycket i med att vi ändå var inne. Blev en härlig dag och kväll och det känns som jag fick gjort mycket.
 

Tillbaka i Nerja

Vaknade av att det var för varmt så fick sänka värmefläkten till nästan det lägsta. Vaknade lite innan halv sju för Trix behövde ut och kissa. Gick ut i mjukisbyxor och en t-shirt och det var skönt ute, inte alls kallt fast det var tidig morgon. Hörde hur det började små regna sen därefter och när vi gick upp var det molnigt och lite grått. Ut med pojkarna på en liten runda i campingen och köpte bröd med oss tillbaka till bilen, campingen har så det kommer bröd varje morgon som man kan köpa.

Tillbaka i bilen öppnade jag upp för det var hyfsat varmt ute, men började regna så vi stängde om oss för pojkarna ville inte vara ute. Blev frukost i lugn och ro, sen blev det lite små fix och därefter slutade det regna så då kunde vi öppna upp. Solen började titta fram så hängde ut lite av tvätten som inte var torr från igår, värdelös torktumlare...

Klippte och filade pojkarnas klor och borstade deras tänder. Fyllde på vatten och packade ner tvätten. Startade igång datorn för att se vad jag ska göra i plugget och laddade datorn. Pulade med mitt CV och personliga brev och la till lite och gjorde små ändringar. Därefter packade jag ihop oss och körde ner till en parkering som jag har stått på innan när jag kom sist till Nerja. Det var även där som jag träffade hela gänget som jag sedan har haft kontakt med vissa och träffat och rest med några av dem. Här stod fyra nya husbilar och en som stod här innan när vi var här och tror att den står här nästan året runt och att ägarna kommer lite då och då.

Tog pojkarna för en promenad och vi gick bort till den stora gräsplätten så de fick springa av sig. Sen gick vi längs havet bort mot staden och vände. Strålande sol och blå himmel har det varit sen i eftermiddags, dock lite små blåsigt, men skönt.
Satt med dörren öppen och pluggade och pojkarna kunde springa in och ut och busa lite som de ville. Sen började solen så smått gå ner så då stängde vi för det började bli lite små kyligt ute och pojkarna ville inte vara ute mer heller. Tände två ljus och tog fram ficklampan som pappa hade skickat med i paketet, super då jag inte köpt någon ny än... Så kunde fortsätta läsa hela kvällen. 

Pappa ringde en sväng, sen blev det te och betalade räkningarna så man fick gjort det, för denna månaden är ju kort och snart slut, så man inte glömmer det. Nu ska jag krypa ner i sängen och känner mig nöjd för har läst allt det jag behövde. Hoppas på en skön och varm natt, än så länge så har jag suttit i bilen men samma kläder sen innan idag och fryser ej, natti natti.