Fuengirola

Somnade igår ganska tidigt för var så trött, vaknade upp efter lite mer än en timme och kunde inte somna om. Låg vaken ganska länge... Så var trött i morse och tog tid innan vi kom upp.
Ut med hundarna här utanför på gräset så de fick springa av sig och busa. Sen fixade jag till mig lite och satt mig och klippte/filade pojkarnas klor och borstade deras tänder. Sen kokade jag upp lite vatten och tränade hundarna lite. Sen blev det te och njöt i solen som tittade fram. Idag är det bättre väder, vinden har minskat. Sen blev det till att ringa ett samtal och pratade även lite med farmor. Sen satt jag mig och pluggade med lite mer te och hade dörren öppen. Blev lite lunch och sen lite mer plugg. Ut så pijksrba fick springa av sig lite.

Jag hade en adapter som jag kunde använda för att sätta i ett tolv volt uttag och ladda min dator. Den hann jag inte använda för Sammy bet sönder delen som jag sätter i tolv volt uttaget, suck... men Del kollade på den igår och han kunde på något sätt laga den så fick tillbaka den idag, hurra säger jag, för nu kan jag lättare ladda min dator, förstår inte hur han lyckades.

Sms:ade med några vänner där hemma och sen fixade jag till mig och bytade om. Jag och Del gick ned hundarna in till centrum och strosade runt ner om hamnen för att sen sätta oss på puben vi varit på innan. Blev en lugn kväll och kom tillbaka till bilen vid nio tiden och lät hundarna springa och busa av sig på stranden. Käkade lite och sen kröp jag ner i sängen och sms:ade med några vänner till, roligt att få kolla läget med alla. Pojkarna har redan somnat och sover gott. Blir nog regn i natt, har börjat att droppa på taket här lite smått, men är mysigt att ligga ner krypen i sängen och höra hur det regnar ute. 
 

Stormen börjar av ta

Vaknade upp vid halv nio idag, vi alla var väldigt trötta och pojkarna hade knappt börjat röra sig. Ut med dem här utanför på gräset så de fick härja av sig och sen in i bilen igen. Fixade till mig och käka frukost, sen blev det plugg några timmar medan pojkarna sov. Därefter fixade jag till mig och sedan tog jag, Del och hundarna en promenad in till stan. Vinden hade lugnat sig lite och solen kikade fram.
Gick och utforskade lite olika vägar igenom staden och såg oss omkring. Kom till slut fram till baren vi var på igår så vi stannade till där för en öl. Sen fortsatte vi vidare och hamnade nere vid hamnen, satte oss där på ett ställe som vi också har varit på innan. Sen gick vi tillbaka mot bilarna och sista biten gick vi på stranden så hundarna kunde springa och leka. 

Tillbaka vid bilarna vid sju och blev inte så mycket mer för idag, pratade med en vän och fixade lite. Trötta är vi allihopa och pojkarna har sovit gott här i sängen sen vi kom tillbaka. 

Mot Fuengirola

(Måndag)
Upp och hoppa, ut med pojkarna en liten runda, fylla på vatten och fixa i bilen. Åkte och handlade lite och sen tillbaka till parkeringen. Blev frukost och fixa det sista i bilen och prata lite med dem andra. Sen åkte jag och Del vidare till Fuengirola. Blev lite plugg i bilen först i lite mer än en timme så allt blev klart för dagen. Sen gick vi med hundarna och utforskade Fuengirola. Blåste en hel del vid havet men solen tittade fram och så fort det blev lite läså var det väldigt varmt. 

Gick längs havet på strandpromenaden och vi stannade till i hamnen på en ett ställe där han hade varit förut för längesen. Blev en öl där och sen fortsatte vi längre bort och sen vände vi och gick in mer i staden och gick det hållet tillbaka. Först kändes det väldigt dött runtomkring men sen helt plötsligt så bara vände det och då var vi mer i centrum. Vi gick tillbaka till bilarna och hade varit ute i nästan fyra timmar och strosat runt.

Käkade lite och bytade om och sedan gick vi bort till samma ställe som vi var på förut, för där visste vi att hundarna fick följa med in. Sen gick vi vidare in till centrumet och där hittade vi en bar som där var en hel del folk på och såg fin och trevlig ut. Så vi gick in och satt oss där vid baren. Jag höll hundarna medans han gick på toaletten och på vägen tillbaka hör han hur en kvinna säger till en annan, där är en kvinna där ute med fyra hundar, hon andra bara ååå jag måste gå ut och se. Del kom tillbaka och tät efter kom kvinnan som var helt lyrisk över hundarna. Även personalen var framme flera gånger och skulle klappa och många runt omkring log och tittade mot dem. Roligt att det blev en positiv vistelse och att på vissa ställen är hundarna välkomna.
Sen promenerade vi tillbaka till bilarna och pojkarna hann inte mer än hoppa upp i sängen för de nästan somnade och det tog inte lång tid innan jag somnade också.