Mot Fuengirola

(Måndag)
Upp och hoppa, ut med pojkarna en liten runda, fylla på vatten och fixa i bilen. Åkte och handlade lite och sen tillbaka till parkeringen. Blev frukost och fixa det sista i bilen och prata lite med dem andra. Sen åkte jag och Del vidare till Fuengirola. Blev lite plugg i bilen först i lite mer än en timme så allt blev klart för dagen. Sen gick vi med hundarna och utforskade Fuengirola. Blåste en hel del vid havet men solen tittade fram och så fort det blev lite läså var det väldigt varmt. 

Gick längs havet på strandpromenaden och vi stannade till i hamnen på en ett ställe där han hade varit förut för längesen. Blev en öl där och sen fortsatte vi längre bort och sen vände vi och gick in mer i staden och gick det hållet tillbaka. Först kändes det väldigt dött runtomkring men sen helt plötsligt så bara vände det och då var vi mer i centrum. Vi gick tillbaka till bilarna och hade varit ute i nästan fyra timmar och strosat runt.

Käkade lite och bytade om och sedan gick vi bort till samma ställe som vi var på förut, för där visste vi att hundarna fick följa med in. Sen gick vi vidare in till centrumet och där hittade vi en bar som där var en hel del folk på och såg fin och trevlig ut. Så vi gick in och satt oss där vid baren. Jag höll hundarna medans han gick på toaletten och på vägen tillbaka hör han hur en kvinna säger till en annan, där är en kvinna där ute med fyra hundar, hon andra bara ååå jag måste gå ut och se. Del kom tillbaka och tät efter kom kvinnan som var helt lyrisk över hundarna. Även personalen var framme flera gånger och skulle klappa och många runt omkring log och tittade mot dem. Roligt att det blev en positiv vistelse och att på vissa ställen är hundarna välkomna.
Sen promenerade vi tillbaka till bilarna och pojkarna hann inte mer än hoppa upp i sängen för de nästan somnade och det tog inte lång tid innan jag somnade också.

Kommentarer:

1 Thom Gustafsson:

Ser mycket trevligt ut kul att hundarna får följa med in på baren, du verkar ha det mysigt och trevligt med många nya vänner. kram Pappa "älskar er"

Kommentera här: