Mot Badajoz

Jag och Sammy var nog väldigt sega i morse tyckte Trix, haha. Kom och pussade på oss och försökte få oss att vakna till liv. Efter ett tag var vi uppe och jag tog på mig ordentligt med kläder och skor för vi tog en längre morgon runda på cirka femtio minuter. Så härligt, sol, molnigt och pojkarna kunde springa lösa och fick rört på sig mer fritt under promenaden så det var riktigt skoj. Tillbaka vid bilen sprang de och busade under tiden jag kokade upp vatten. Sen myste vi i solen och jag tog en kopp te och värmde mig på.
Fick sms av Julia och Roger med många bra platser i Portugal på vägen upp efter Badajoz som jag tänker besöka och sen även ett ställe när jag kommer tillbaka till Spanien längre upp innan Frankrike. Så bestämde mig för att faktiskt köra vidare till Badajoz redan idag, finns ingen mening att bara sitta här kände jag. Så blev att fixa lite lunch att äta och sen backa ihop.

Så vi körde vidare några timmar och under vägen märkte man att det blev lite mer grönare och mer träd ju längre upp vi kom, men mycket berg som det nog är i större delen av landet.
Framme i Badajoz hittade jag en väldigt bra parkering som är gjord just för oss som kommer med husbilar/campervan där vi ska stå och det fanns också tillgång till lite olika saker som att till exempel fylla på vatten m.m. 

Tog pojkarna för en promenad och precis här sidan om fanns en park så vi tog rundan runt hela parken. Den var väldigt stor, betydligt längre än vad jag trodde, men det var helt perfekt för då fick vi en aktiv promenad på en timme som var perfekt efter bilåkandet idag.

Där fanns väldigt mycket gäss som håller till och där går en flod precis nedanför. Fanns även en väldigt stor rasthage med en del där man kan träna agility. Det fanns en del olika träningsstationer, både styrka, löpning och för tennis/badminton med fler sporter. Är nog ett väldigt poppis ställe att gå, springa, träna och gå med hundar här, dock koppeltvång men det är nog bra med tanke på allt runt omkring plus för djuren.
Tillbaka i bilen satt vi med dörren öppen ett tag, vinden var mycket mildare här än i Córdoba så det var skönt. Pojkarna kröp ner i sängen och var trötta efter promenaden, dock Trix skulle försöka göra sig till lite för Sammy. Sitter och skrattar för mig själv när jag ser dem här två ihop, helt underbara. 
Sedan pratade jag med farmor och pappa, därefter blev det lite sallad och sen kröp vi ner i sängen och myste. Nu sover pojkarna gott här. 

Kommentarer:

1 Thom Gustafsson:

Ser mysigt ut när grabbarna ligger i sängen kram Pappa

Kommentera här: