El Rocio

(Torsdag) 
Upp och ut med hundarna en liten sväng, tillbaka och fixa i bilen och sen tog jag och Claire hundarna ner till stranden så de fick springa runt lite. Efter det körde vi och handlade på LIDL och jag stannade till vid en djuraffär och köpte mat till pojkarna. Sen körde vi alla från Portugal och in tillbaka till Spanien.

Vi kom fram till El Rocio och wow vilket ställe! Det var som vi hade kommit fram till vilda västern. Staden är byggd på sand så alla vägar och all mark är sand. Staden ligger vid en sjö och hela stället ligger mer inne i landet och detta är ett riktigt häst ställe. 

Vi parkerade, gjorde en god macka av baguette, skinka och tomat, jag bytade om till kläning och vi gick sedan runt och tittade. Stannade till vid en restaurang och satt oss ner och tog en öl och vi gick lite oliver till. När vi satt där kom fyra män på vars en häst och de stannade till utanför. Servitrisen kom ut och tog deras beställningar och kom sedan ut med dricka och mat och ställde högre upp på en planka. Så männen satt kvar på hästarna och åt och drack, såg så härligt ut. En av männen hade med sig en hund, liknade en spansk gårdshund. 
Vi gick sedan vidare och stället var stort, hittade en karta och insåg att det är detsamma av resten av stället så vi gick tillbaka till "centrumet" och sedan vidare till bilarna. Vi bytade om och gick sedan och satt oss på en bar och tog bara ett glas där. Sedan insåg vi att vi inte kunde stå kvar tyvärr så vi fick flytta bilarna över vägen och där stod massor av husbilar parkerade. 
Vi gick sedan runt och kollade vad sol fanns på andra sidan men det var inte så mycket mer än så. Vi gick till en restaurang där vi trodde att köket skulle stänga åtta så vi skyndade oss att kolla vad vi ville ha och skulle beställa, men då insåg vi att de menade att de öppnade köket klockan åtta, haha, vi är tillbaka i Spanien och då är det ingen brådska här. 
Drack väldigt gott vin och maten var väldigt god. Blev en härlig kväll efter en underbar solig dag. 

Kommentarer:

1 Thom Gustafsson:

Vilken läcker "stad" som du skriver lite western stil över det hela. Jag njuter av att se dina bilder. kram Pappa "älskar dig"

Kommentera här: