En dag i Gibraltar

Upp och ut med hundarna vid nio, det var riktigt kyligt så det blev in och krypa ner i sängen en timme till, tills det blev lite varmare. Upp och koka vatten, fixa mig och bädda sängen, sen blev det frukost och en morgon runda på stranden. Blev lite plugg och sen gick jag och Del med hundarna över till Gibraltar.
(Där står vi parkerade på andra sidan).
(Gibraltar klippan och den lilla "ön"/landet man ser längre bort, det är Afrika). 
Gick och strosade lite och kollade runt, blev lite shopping och jag handlade en parfym då min är slut nu. Sen stannade vi till vid en restaurang och åt sen lunch, fish and chips, så gott! Därefter promenerade vi tillbaka till Spanien och bilarna. Idag har det varit riktigt kallt i vinden, men härligt i solen när man kommer i lä. 
(Gränsen mellan Spanien och Gibraltar).
(På andra sidan gränsen).
(På väg att gå över flygplatsen).
(Tunneln in till staden, finns en till).
In i bilen, bytade om och fixade lite. Sen märktes det att det blev kallare, så upp och byta om till "pyjamas" och på med strumpor, mys "strumporna", mjukisbyxor och två fleecetröjor. Sen satt jag mig med en kopp te och pluggade. Del kom förbi efter han hade varit ute med hundarna och berättade att det var ett gäng ungdomar på mopeder som tydligen kör runt och knackar på folks bilar (här står en hel del husbilar) så jag visste om det. Har hört en hel del mopeder här och innan när det fortfarande var ljust så hade en kille parkerat sin moped sidan om mig. När han sen skulle hämta den flög Sammy upp mot fönstret där framme och skällde (och han är riktigt arg då) och killen såg helt förskräckt ut, haha, jag kikade ut genom fönstret här bak för att nämligen se vad han var så arg för. Har i alla fall en bra vakt hund här, den andra ligger och sover typ igenom allt, haha, lilla Trix. 

Har varit ganska lugnt här nu och mina batterier är typ nästan helt urladdade här, så det är tur att vi ska köra vidare imorgon så jag kan ladda upp apparaterna under tiden. Så blir inte mer plugg ikväll, ska ut och kissa hundarna här, sen blir det att krypa ner och läsa min bok och spara på mobilens sista batteri så jag klarar mig till imorgon. Pojkarna ligger här sida vid sida i sina tröjor och har gosat ner sig i gosse filten. Natti på er där hemma. 

Kommentarer:

1 Thom Gustafsson:

Lite avundsjuk på allt som du får se och uppleva, känns tryggt att du har Del och "vakthunden Sammy".
Ha det gott kram Pappa "älskar dig"!

Kommentera här: