Härlig syn

När man vaknar till den här synen, haha, älskade pojkar. Rumporna sticker ut.
Dem ligger och myser under täcket och pysslar om varandra och små busar, dock otroligt försiktigt för de tror fortfarande jag sover. När de sen hör att jag tar ett kort och att jag är vaken, då far huvudena fram och så glada över att jag är vaken. Det finns inget bättre sätt att vakna upp till än detta. 

Upp och ut så de fick kissat och under tiden de går runt och sedan springer och busar, då passar jag på att bädda och fixa till mig lite. Sen gick vi en promenad och bort så jag fick handla ett bröd och smör i den lilla affären som ligger precis i början av staden och det ligger helt perfekt och det är så litet så jag kan snabbt springa in medans pojkarna väntar i dörren. Promenad tillbaka och sen medans jag kokar upp vatten till teet så springer pojkarna runt och busar med de andra två hundarna här.
Det är lite mer än en månad sen vi stod här och jag kan blicka tillbaka och se att pojkarna har gjort otroligt stor utveckling som är så roligt att se. Att de till exempel kan vara lösa här runt bilen utan att springa iväg allt för långt, de har fattat grejen med att här står vi nu och då blir vi här. Dock så står vi på ett kanon ställe som är ganska stort och här är inte så mycket bilar och liv, så då är det lättare att ha dem lösa. Är det ett litet ställe, trångt och mycket bilar eller människor och liv och rörelse, då har jag alltid de i lina så jag vet vart de befinner sig. 

Jag satt i dörröppningen och åt frukost och tittade på när de visade omkring. Plötsligt började det regna så var bara in med de få grejerna jag hade ute och först kom Trix springandes och kort därefter kom Sammy och han såg så rolig ut, nästan kisade för de gillar ju inte när det regnar och nu är vi ju inte vana vid det heller. Efter en liten stund inne i bilen sov pojkarna gott och det tog inte speciellt lång tid innan det slutade regna och solen kom fram, så öppnade upp dörren igen och det var riktigt varmt och skönt i solen.

Jag, Norrman och pojkarna gick in till stan för Norrman behövde Wifi, så vi stannade till på ett café där vi tog vars en öl och fick lite tapas till som oliver, ost och "kex". När vi gick i staden tog jag lite andra vägar så han fick se mer av Nerja. Han gick in och handlade i en av mataffärerna och jag gick till djuraffären för behövde köpa bajspåsar. Köpte på mig en del i Sverige innan resan så det har varit skönt att slippa tänka på det i början. Något som jag insåg var att det är billigare att köpa bajspåsar i Sverige än i Spanien och det är nog det enda som jag hitintills har hittat som har varit dyrare i Spanien.

Vi gick tillbaka till bilarna och jag gick och öppnade upp bilen och satt mig och fixade till mitt personliga brev och la till en sak på mitt CV, sedan började jag leta lite jobb. Det är ju så att mina studier slutar den 1 juni och jag måste få in pengar så ett jobb är ju ett måste. Fick tips om en app som har sommarjobb som man kan söka i hela Sverige, så gick in och kollade igenom och skickade iväg några ansökningar. Ska fortsätta imorgon, där är en del att kolla igenom.

Sen gick jag in till Norrman då han hade bjudit in till middag och så gott det var. Därefter kollade vi en film och han fixade te och tog fram några kakor, man går i alla fall inte därifrån hungrig och allt är så gott som han fixar. Han bjuder alltid på något och jag försöker att bidra och bjuda tillbaka men det vill han ej och knappt de andra ville heller inte det när man stod med dem, blir bortskämd med massor av god mat och dryck på denna resan.

En härlig dag och kväll blev det igen och pojkarna fick lite rester som blev över från middagen, så lyxigt, så de var väldigt glada. Nu sover de gott och jag kommer själv somna gott här nu, natti natti. 

Kommentarer:

1 Thom Gustafsson:

Ännu en mysig dag för dig och pojkarna kram Pappa

Kommentera här: