Quarteira

(Fredag).
Hörde att det regnade på natten och vaknade upp till att det var grått ute. Blev en slö fm och pojkarna bilade gott medans jag pulade lite. Käkade lite och bytade om och på em tog jag och Del hundarna och gick förbi Chrissie och Alf och pratade en liten stund, de hade nästan precis kommit tillbaka från city och vi tänkte gå dit och se vad som finns. Gick förbi Chris och Claire men de var inte hemma, så vi tänkte då är de säkert kvar inne i stan.
Vi promenerade längs med strandpromenaden och in mot City, där på vägen möte vi Chris och Claire. De hängde med oss den sista biten bort i själva centrumet och berättade vad som fanns runt omkring av det dem hade sett. De stajlade staden och massor av förberedelser, för imorgon är det karneval. Vi alls gick tillbaka på stranden efter att ha sett det mesta och hundarna sprang runt och lekte och sedan satt vi oss på en restaurang på deras uteservering och tog en öl. Vi gick vidare till puben vi har varit på innan och satt oss där för det är mer som ett uterum så var lite varmare än att sitta ute nu när det närmade sig kvällen. Blev öl och sen en drink för mig och Chris medans Claire och Del tog en irish coffe. Vi hade bara käkat lite lunch så vi gick ner till stranden och lät hundarna springa av sig och busa omkring lite, för sen gick vi och käkade på restaurangen vi var på igår, dagens för fem euro och ett väldigt gott glas vin som kosta typ lite mer än en euro. 
Vi gick därefter ner till stranden igen så hundarna fick kissa och sen tillbaka till puben. För tydligen hade de karaoke kväll och någon av de här tre tyckte vi skulle uppträda med en låt från Abba, haha. Vi gick in och satt oss och blev öl och vin. När tillslut Chris tyckte det var dags för oss att sjunga, då gick han in och meddelade hon som höll i det för nu var där en kille som vi träffat på där innan som kunde passa hundarna under tiden vi sjöng. Han kom tillbaka och sa att det var tydligen slut för ikväll och vi tittade på klockan och insåg att klockan var redan ett (två "svensk" tid, tydligen så ligger Portugal tillsammans med England en timme efter, innan vi insåg detta att Portugal också gjorde det, det hann gå säkert nästan ett helt dygn innan vi fick reda på det efter vi anlänt, haha). Synd för oss att vi inte fick sjunga, haha. Vi drack upp för de stängde sen och vi började promenera tillbaka hemåt. 

Är så otroligt roligt att se våra fem pojkar ihop, de fungerar så otroligt bra ihop, går och håller ihop som en flock, springer och busar och har gjort hela dagen. Nu på vägen tillbaka var de dock lite lugnare men inte så konstigt. När vi kom fram till Chris och Claires hästlastbil så bjöd de in oss, var ju ändå fredag kväll. Så in med oss alla fyra och våra fem hundar, där blev det te för mig och Claire, så gott att dricka något varmt och killarna tog ett glas vin och vi spelade lite musik. Claire hade gjort mig en jätte fin present, en svensk flagga att ha som nyckelring till mina nycklar. Del fick också en med den engelska flaggan på, så gulligt av dem! Insåg att klockan var över tre (portugisisk tid) så började promenera tillbaka till våra bilar. Från att vi skulle gå och kolla in stan som sedan blev till en super trevlig och rolig em/kväll/natt. 
 

Kommentera här: