Fuengirola

Somnade igår ganska tidigt för var så trött, vaknade upp efter lite mer än en timme och kunde inte somna om. Låg vaken ganska länge... Så var trött i morse och tog tid innan vi kom upp.
Ut med hundarna här utanför på gräset så de fick springa av sig och busa. Sen fixade jag till mig lite och satt mig och klippte/filade pojkarnas klor och borstade deras tänder. Sen kokade jag upp lite vatten och tränade hundarna lite. Sen blev det te och njöt i solen som tittade fram. Idag är det bättre väder, vinden har minskat. Sen blev det till att ringa ett samtal och pratade även lite med farmor. Sen satt jag mig och pluggade med lite mer te och hade dörren öppen. Blev lite lunch och sen lite mer plugg. Ut så pijksrba fick springa av sig lite.

Jag hade en adapter som jag kunde använda för att sätta i ett tolv volt uttag och ladda min dator. Den hann jag inte använda för Sammy bet sönder delen som jag sätter i tolv volt uttaget, suck... men Del kollade på den igår och han kunde på något sätt laga den så fick tillbaka den idag, hurra säger jag, för nu kan jag lättare ladda min dator, förstår inte hur han lyckades.

Sms:ade med några vänner där hemma och sen fixade jag till mig och bytade om. Jag och Del gick ned hundarna in till centrum och strosade runt ner om hamnen för att sen sätta oss på puben vi varit på innan. Blev en lugn kväll och kom tillbaka till bilen vid nio tiden och lät hundarna springa och busa av sig på stranden. Käkade lite och sen kröp jag ner i sängen och sms:ade med några vänner till, roligt att få kolla läget med alla. Pojkarna har redan somnat och sover gott. Blir nog regn i natt, har börjat att droppa på taket här lite smått, men är mysigt att ligga ner krypen i sängen och höra hur det regnar ute.