Livemusik

Solen kom upp och vi vaknade till liv, gick upp, fixade till oss och bäddade. Tog en promenad med pojkarna in till stan och tog ut pengar, tillbaka i bilen blev det frukost. Sen blev det plugg och göra prov.

Fixade till mig och slängde på mig en klänning, sen gick hela gänget till baren som vi var på igår vid halv tre. Nu på em var där ett band som spelade, musiken var väl sådär men det var massvis med folk och det var trevligt och skoj. Sitta i solen, varmt och skönt, dricka öl och prata med härliga människor. Vi gick inte hem förrän vid halv sju och vi såg solen gå ner.
Bytade om och sen möte jag Claire och hennes hund och sen gick vi för en liten kvälls runda. Så otroligt härligt väder det var ute. Möte sedan upp hennes man Chris, David och Franko på en restaurang som ligger vid havet ganska nära där vi står och hundar är välkomna med in, underbart. Där blev det middag, otroligt god kyckling och pommes med en sallad till. Hem till bilen och fixade iordning och kröp sedan ner i sängen. Har legat och pratat med en vän och hundarna sover gott här. En underbar söndag!

Kommentarer:

1 Anonym:

Så duktigt vovvarna ligger på restaurangen fastän där är andra 4benta runtom😊 Inget bus? Kram Imse o Stikkan o Spike

Svar: Ja de sköter sig exemplariskt och får mycket beröm för dem. Nja Sammy kan bli lite rastlös, men nej vi försöker låta bli att busa på sådana ställen 😊 Kram på er
Erika Gustafsson

2 Anonym:

Härligt

3 Anonym:

Ligger du på camping nu eller fricampar du

Svar: Fricampar
Erika Gustafsson

4 Anonym:

Ligger du på camping nu eller fricampar du

Svar: Fricampar
Erika Gustafsson

Kommentera här: