Lördag i Benalmádena

(Lördag)
Vi vaknade inte förrän närmare nio och pojkarna har sovit hela morgonen, är en sån härlig känsla när jag vaknar och ser att de ligger och sover och börjar så smått vakna till liv. De va trötta, vi låg bara och myste ett bra tag innan vi vaknade helt till liv. Därefter gick vi upp och jag fixade till mig och lite i bilen. Vi gick och slängde soporna och gick en liten morgon runda. Stannade till i parken och satt mig på ett fik och åt frukost, så gott! En smörgås med tonfisk, lite majonnäs och tomat och te. Har inte kunnat göra så mycket mat där vi står nu tyvärr. Har varit lite blåsigt här i nästan två dagar, men fann en plats i solen där det var lä och det var väldigt varmt i solen då, vinden är kall.
Tillbaka i bilen hämtade vi dunkarna och gick och fyllde på vatten. Sen blev jag erbjuden att låna Norrmans husbil medans han gick och handlade, verkligen super snällt, så passade på att duscha. Har lite svårt att just tvätta håret i min bil, men perfekt att man lärt känna människor med ordentliga husbilar med bland annat dusch. Sen satt jag och pulade lite i bilen och hundarna njöt i solen, blåser inte så farligt vid bilarna. Blev plugg och sen gjorde jag provet. Därefter tog vi en lång power walk i en och en halv timme. 
Tillbaka i bilen fixade jag till mig och bytade om. Pojkarna somnade direkt, de va trötta. Jag gick med de andra till en engelsk pub och där blev det öl. Den va inte jätte rolig så fyra av oss gick vidare till den vi var på igår.
Blev biljard och musiken var även bättre där. Tiden sprang iväg och stället började stänga, så vi gick bort och handlade natta mat på ett ställe som två hade varit på igår. En kycklingrulle blev det och så gott det var! Hade bara käkat frukost så den satt riktigt fint. Tillbaka i bilarna tog jag och Del hundarna ner till den stora parkeringen så de fick springa av sig och busa. Är så roligt att se att de har blivit riktigt bra vänner, när vi stod och väntade och Dels hundar kom ut, mina två blev så glada och svansarna går i ett kör. In i bilen och såg att klockan var redan två, somnade ganska snabbt därefter.

Kommentera här: