San Javier

Vilken natt, har haft värmefläkten igång och det har varit så skönt, vaknade vid fyra och fick skruva ner värmen lite och även för att Trix ville ut.
(God morgon, här har vi koll). 
 
Vaknade vid åtta och gick ut med hundarna lite och sen snabbt in igen, brr så kallt. Satt och pluggade nästan hela fm i bilen och när klockan började närma sig elva gick vi ut. Fick även bytat ena lampan på bilen som var sönder, lite hjälp av Marika så lös det som bara den sen. Ska köpa fler lampor så jag kan byta den andra också plus att ha några till i reserv. 
Plugg plugg plugg... Sen blev det lite lunch och lite senare tog vi oss en promenad.
Åter plugg och nu började det bli riktigt kyligt. Redan vid fem hoppade vi in i bilarna. 
(Sammy tyckte han skulle hjälpa till och satt där ett bra tag i knäet).
Halv sju åkte vi alla iväg en runda till San Javier och handlade på Carrefour. Tillbaka lite innan nio (stänger grindarna då) och fixade iordning i bilen. Sen blev det plugg tills klockan blev över elva. Packa ihop och ut med hundarna för att sedan krypa ner i sängen. Skönt att ha värmefläkten igång här. Det blir väldigt mycket plugg med spanskan och ibland känns det för mycket, speciellt när jag har två pojkar som ligger i sängen och vill mysa, men då är jag upptagen med plugget... nu ska vi mysa lite innan vi somnar. Natti natti. 

Kommentera här: