Den första veckan hemma

Den senaste veckan har bestått av att fixa iordning bilen så den blev en nio sitsig bil igen, slängt saker på tippen, hämtat bord och stolar som jag fått, gått promenader med vänner, fikat, träffat mitt gamla jobb som jag även kommer börja arbeta hos igen och det känns kanon! Trivdes väldigt bra med chefer, kollegor och kunder. 
Tvätta, middag med vänner, vin kväll med en vän i det härliga vädret, lämnat min gamla bil och hämtat min nya. Så nöjd och glad jag är över min nya lilla pärla! 
Sen har det även blivit frukost med familjen och hjälpt pappa med tältet som han har på sin uteplats, jag har jobbat ett pass, ätit glass med vänner i Helsingborg, lunchat och promenerat en hel del med vänner. Ja även har det blivit en hel del plugg så klart. 
Har varit fullt upp, men det känns roligt att vara hemma igen och livet känns bra, jag mår bra, känner mig harmonisk utan all stress som man har haft förr. Det rullar på bra, både bytat bil och fixat jobb. Nu är det bara lähenhet kvar och det kommer så småningom, är ju ingen stress för har tak över huvudet och blir bortskämd, haha.