Hejdå Portugal

Vaknade klockan tre av att Trix behövde kissa, så va bara ut med hundarna. Pojkarna hoppade snabbt ner i sängen när vi kom in så man själv fick ju försöka maka sig ner, haha, goodingar.

Vaknade igen klockan fyra att Trix behövde ut igen, denna gången för att göra nummer två. Sen in igen och samma visa igen. Speciellt Sammy är rolig, lägger sig precis nedanför kuddarna och rak lång på bredden och min säng är ju som sagt inte jätte bred...

Hade svårt att somna om, men pojkarna sov gott.

Vaknade senare på morgonen och va ganska trött, men ut med hundarna och sen blev det att byta om och fixa i bilen. Ut på promenad, Trix var betydligt piggare så efter halva rundan med honom i ryggsäcken och han försöker att säga till att han vill ner, så fick han till slut gå ner. Pigg och glad, gick bara halva rundan så det kändes bra.

Fixa det sista i bilen, sen körde vi vidare och lämnade Portugal för denna gången. Stannade till efter gränsen och gick in och handlade lite. Sen körde vi vidare och stannade längre fram för att tanka. Lite senare anlände vi till Salamanka och hittade en parkering med en hel del husbilar och det känns bra, speciellt när man är i en lite större stad.

Ut med hundarna här utanför så de fick sträcka lite å sig. Sen blev det in i bilen och laga torsk till lillen. Pojkarna somnade gott ihop i framsätet och jag passade på att äta. Senare vaknade till liv och jag serverade Trix torsk som han åt helt okej av, Sammy fick så klart också smaka, han sitter som en hök och kollar men väldigt duktig som väntar på sin tur.

Ringde några samtal som behövdes och därefter pratade jag med pappa en sväng. Sen blev det träning med Sammy en sväng och myste och busade med pijkarka sen. Därefter tog vi på oss och gick en kvälls runda. Väldigt fint, går en stig längs ån så är en perfekt promenad runda att ta. Trix var pigg och glad så det är väldigt skönt. Sen kom vi in i bilen igen och då blev det lite mer torsk och tonfisk som de åt gladeligen. Trix åt till och med lite torrfoder kört därefter, så är skönt att se att han vill äta igen.
Bytade om till pyjamas, fick bli undeestället på, även på med tröjorna på pojkarna, för nu har vi ingen lyx med el så vi kan ha värme igång och det är lite svalt i bilen. Va endast tio plusgrader när vi kom hit mot eftermiddagen. Nu hoppas jag vi inte ska frysa och får en bra natt, så ska vi besöka staden imorgon. Natti.