Karneval

Vaknade vid nio av att solen sken, ut med hundarna så de fick kissat, lite kyligt i vinden så vi gick in och myste en stund till för pojkarna va trötta efter gårdagen. Upp och fixa till mig och fixa lite att äta. Sen gick jag och Del med hundarna bort till Claire och Chris och kollade hur de mådde idag. Vi gick ner till stranden en stund och de andra kom och möte oss en liten stund senare. Därefter gick vi till en juice bar där jag och Claire beställde vars en juice och sen satt vi oss ute i solen allihopa.
Vi gick vidare bort mer mot centrum där det var karneval idag. Vi stod och tittade en stund sen vände vi tillbaka och hamnade på baren där vi varit innan. De visade rugby, England mot Wales, så vi satt och tittade på det. Därefter gick vi till ett café/restaurang och wow vilket ställe med grymt god mat och en otrolig servis. Egentligen har de en skylt med att hundar är ej tillåtna, men det var inga problem för oss att komma in, vi frågade och han sa inga problem. Väl inne satt han igång värmen, han förstod nog att vi var lite frusna. Beställde toast, det var hemmagjort bröd och allt, så gott! Tror han ägde stället och han gjorde allt själv med servering och matlagning. Kan lätt gå dit igen! Fem av fem fick han av oss lätt! 
Vi gick tillbaka mot bilarna och det var riktigt kyligt. Sa godnatt till Claire och Chris och vi vandrade bort till våra bilar. Fixade lite och sen hoppade vi in, klockan hann bli redan nio innan jag stängde om oss. Pulat lite och nu ska jag försöka krypa ner i sängen, pojkarna har sovit gott här sen vi kom tillbaka. Trött är jag så ska bli skönt att få sova, natti. 

Kommentarer:

1 Thom Gustafsson:

Alltid trevligt med lite karneval du verkar ha det bra med goa vänner kram Pappa "älskar dig"

Kommentera här: