Mot Estepona

(Fredag)
Upp och ut med hundarna, blåste lite mer idag men det var fint väder i alla fall. In i bilen och fixa till mig. John och Gina kom förbi och sa hejdå, de skulle in till city och käka frukost. Donade lite i bilen och käkade själv lite frukost. Sen körde jag och Del vidare.

Stannade till och fyllde på vatten och handlade på LIDL. Norr om Marbella och hela vägen ner söder om var en fin väg att köra längs havet och in lite så man såg husen och områdena, märks att det är ett dyrare ställe. Kom fram till Estepona och parkerade nere vid hamnen. Fick fixat med mina apparater och satt dem på laddning när vi stannat och sen blev det plugg. Det blev riktigt varmt så fick byta om till shorts och linne.
Fixade till mig på em och tog ut hundarna så de fick springa av sig här på ett ställe. Sen tog jag och Del hundarna och gick en runda förbi hamnen och ner på stranden så hundarna fick busat. Upp och in i staden och kolla runt, sen på vägen tillbaka hittade vi ett ställe som John hade rekommenderat. Där stannade vi till och det var ett trevligt ställe med många härliga människor runtomkring. Ett svenskt par bland annat som vi pratade med och ett annat par från England. De som jobbade på stället kom ut med en filt som hundarna kunde få ligga på, så otroligt gulligt och har aldrig varit med om det innan. Där vi satt var även en värme "spis" så hundarna hade det riktigt bra. 
 

Kommentera här: