Slutprov i sociologi

(Torsdag)
Somnade inte förrän typ ett i natt så var lite små trött i morse. Men upp och gick em morgon promenad med pojkarna, hittade en stig som gick runt fotbollsplanen som ligger sidan om parkeringen, blev en skön tur i solen. Hittade en dusch inne på arenan så tog mina saker och gick och duschade, så skönt att få tvättat håret, har lite svårt för att tvätta håret i bilen nämligen.
Tillbaka vid bilen klippte och filade jag pojkarnas klor och borstade deras tänder. Sen kokade jag upp vatten och käkade lite frukost. Riktigt varmt blev det fort och så pass varmt så jag tog på mig linne och shorts. 

Dagen har i princip bara beståt av att njuta i solen och plugga inför slutprovet. Lite paus blev det på eftermiddagen för Del hade lagat lite lunch som han bjöd på, väldigt gott. Lite mer plugg, sen tog jag och pojkarna en promenad och Del och hans hundar kom och möte upp oss och solen gick ner under tiden så när vi kom tillbaka till bilarna började mörkna och bli lite svalare. Hoppade in i bilarna och efteråt pratade jag med pappa en stund. Senare gjorde jag det muntliga slutprovet i Sociologi och därefter blev det sängen. 

Kommentarer:

1 Thom Gustafsson:

Ni ser ut att må bra, det ser ut att Sammy å Trix gärna vill smaka på den goda pastan kram Pappa "älskar dig"

Kommentera här: