Räkor till middag

(Lördag)
Vaknade redan halv åtta och vi låg och myste lite i sängen. Sen blev det upp och ut med hundarna en sväng och sen blev det till att koka vatten. Blev lite fix i bilen och njuta med en kopp te. Vädret var väldigt grått och det små regnade i mellan åt.

John och Sheena kom förbi och så hejdå. De skulle gå och se fotboll hela eftermiddagen och sen visste inte när de visste inte när de skulle vara tillbaka och sen skulle det vara en lugn kväll för dem för imorgon börjar deras resa tillbaka mot Skottland tidigt.

Blev inte så mycket för oss under eftermiddagen då det regnade nästan hela tiden. Mot kvällen körde jag för att fylla på vatten och för att handla lite. Stannade för att slänga sopor och lät hundarna få springa runt under tiden och passade på att ställa iordning alla vattenflaskorna och lite annat under tiden.

Körde tillbaka till där vi stod innan och det blev lite middag, det blev räkor som jag fått tips om att köpa och de var otroligt goda och lite bröd och smör till det. Myste ner mig i sängen med pojkarna och skulle plugga, men somnade så klart... 
 

Kommentarer:

1 Thom Gustafsson:

Ser mysigt ut grabbarna ser ut att njuta kram Pappa "älskar dig"

Kommentera här: